Семейството на починалия Ангел Христов е искало да организира бързо и

...
Семейството на починалия Ангел Христов е искало да организира бързо и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Искали да погребат тайно Ангел Христо в, гробари копали цяла нощ

Семейството на умрелия Ангел Христов е искало да провежда бързо и скрито заравяне, научи Lupa.bg. Наши източници разкриха пред уеб страницата ни, че гробари са копали цяла нощ на старите гробища в Дупница.

" Донесоха прожектори в 1 часа през нощта, с цел да може да виждат гробарите и да копаят. Искаха доста бързо да го погребат и скрито от медиите, само че някой си отвори устата и се разчу новината, че е умрял и по този начин стопираха погребението му " - описаха пред Lupa.bg осведомени.

Всичко това се случва в петък през нощта, когато Геле умира от инфарткт. За гибелта на Ангел Христов са знаели единствено най-близките му хора  – фамилията и доближените му. В имението в Ресилово е извикан доктор Васил Бачев, гастроентеролог в болница „ Св. Иван Рилски – 2003 ” – Дупница, който установил гибелта на Христов и издал смъртния акт. 

Първоначално опелото беше планувано за неделя, ден откакто Христов издъхна. То обаче беше спряно от прокуратурата и бяха назначени аутопсия на тялото и ДНК експертиза. Погребението е през днешния ден от 15, 30 ч. в гробищния парк в града.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР